Νέα

 

Έναρξη των πρώτων τμημάτων ΒΔΠ για ανέργους με voucher

Με κεντρικό μήνυμα "Κάνε escape από την ανεργία- Κάνε Enter στο ΜΕΤΡΟΝ ΚΕΚ" το ΜΕΤΡΟΝ συμμετέχει στα επιδοτούμενα προγράμματα Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής και προσφέρει στους ανέργους κατόχους voucher την ευκαιρία για μία υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική εμπειρία.

περισσότερα

Το ΜΕΤΡΟΝ σε Επιδοτούμενα Προγράμματα ΒΔΠ με Voucher

Το ΜΕΤΡΟΝ συμμετέχει και καινοτομεί στο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων σε Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής με χρήση επιταγής κατάρτισης (voucher). Πρόκειται για  το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης 18.332 ανέργων στις βασικές δεξιότητες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ), καθώς και στην δωρεάν συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης του

περισσότερα

Πληρωμή Εκπαιδευτικού Επιδόματος

Η πληρωμή του εκπαιδευτικού επιδόματος των καταρτισθέντων του προγράμματος « Τεχνίτες οικολογικής δόμησης» πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 04-06.04.2012. Το πρόγραμμα  υλοποιήθηκε στην Αθήνα και ολοκληρώθηκε στις 28.03.2012. Στο μεταξύ έχουν ήδη προσληφθεί από την εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ στην οποία πραγματοποίησαν την πρακτική τους άσκηση  έξι (6)

περισσότερα

Το ΜΕΤΡΟΝ Χορηγός του ‘Make-A-Wish®’ (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το ΜΕΤΡΟΝ ΚΕΚ θα είναι Χορηγός στο  ‘Make-A-Wish®’ (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Ο μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.


Για το σκοπό αυτό, αποφασίστηκε να διαθέτουμε

περισσότερα