Νέα

 

"Επειδή αξίζεις μια δουλειά που πραγματικά σου ταιριάζει- Ξεκίνα από εδώ"

Από την Παρασκευή 10.10.2014 βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια της υπηρεσίας jobs4me του ΜΕΤΡΟΝ ΚΕΚ και του Δικτύου των Συνεργαζόμενων Παρόχων Κατάρτισης. Η καμπάνια είναι πανελλαδικής εμβέλειας και αναπτύσσεται μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Star και Alpha.

Με κεντρικό σύνθημα «Επειδή αξίζεις μια δουλειά που πραγματικά σου ταιριάζει – Ξεκίνα από εδώ» απευθύνεται στους άνεργους δικαιούχους voucher από 18-24 και από 25-29 ετών και τους (προ)καλεί να επισκεφθούν το www.jobs4me.gr , να δουν τις Αγγελίες  Εργασίας μας με την αναλυτική περιγραφή της κάθε θέσης πρακτικής άσκησης και να διαλέξουν μέσα από αυτές την θέση πρακτικής άσκησης που πραγματικά τους ταιριάζει.

Σκοπός της καμπάνιας είναι  να βοηθήσει τους δικαιούχους να αξιοποιήσουν πραγματικά τα προγράμματα voucher, αναζητώντας και διεκδικώντας μέσα από αυτά μια δουλειά που αντιστοιχεί στις δυνατότητές τους και τους δημιουργεί επαγγελματικές προοπτικές και στόχος του σχεδιασμού της είναι το μήνυμά της καμπάνιας να αγγίξει το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιούχων voucher άμεσα.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τη σύντομη εκδοχή του τηλεοπτικού σποτ και κάνοντας κλικ εδώ την εκτεταμένη εκδοχή.

 

όλα τα νέα