Τι λένε για μας

"πάντων μέτρον άνθρωπος"

 

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση του προσωπικού και η φροντίδα τους με κάνει να σκέφτομαι πως ίσως το μεράκι και η δημιουργία να εμπεριέχονται πάντα σε μικρά δρομάκια σαν και αυτό που βρίσκεται το ΚΕΚ ΜΕΤΡΟΝ, εκεί, δίπλα στην ισχυρή σημειολογία του "Μ έ τ ρ ο υ" των κυρίαρχων αρχαίων μνημείων του κέντρου της πόλης.

Voucher 2014 (Εκπαιδευτής)- 04/2015

Ο επαγγελματισμός και η αμεσότητα στην επικοινωνία είναι αξίες που διακρίνουν το ΜΕΤΡΟΝ και με κέρδισαν από την πρώτα κιόλας στιγμή. Η σωστή επιλογή των καταρτιζομένων απελευθέρωσε γρήγορα τη δυναμική τους που αναπτύχθηκε με τρόπο θεαματικό. 

Voucher 2014 (Εκπαιδευτής)- 03/2015

Οι εμπειρίες μου με τις ομάδες του ΚΕΚ ΜΕΤΡΟΝ αποτελούν από τις πλέον ενδιαφέρουσες και παραγωγικές που έχω συμμετάσχει ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων.

Voucher 2014 (Εκπαιδευτής)- 03/2015

Εργάστηκα για πρώτη φορά στο ΚΕΚ ΜΕΤΡΟΝ πριν από 15 χρόνια και από τον Οκτώβριο του 2014 η εξαίρετη συνεργασία μας ενεργοποιήθηκε ξανά. Ένιωσα αμέσως ότι το περιβάλλον εξακολουθούσε να είναι πολύ επαγγελματικό αλλά και φιλικό.

Voucher 2014 (Εκπαιδευτής)- 03/2015

Οι συστάσεις φίλων για το ΚΕΚ ΜΕΤΡΟΝ δεν ήταν τυχαίες. Το ευχάριστο περιβάλλον, οι καθηγητές και η ομάδα με έκαναν να μη μετανιώνω στιγμή για την επιλογή μου. 

Voucher 2014- 03/2015

Φανταστική ομάδα όλοι σας. Με βοηθήσατε, με ανεχτήκατε και το παλέψατε. Σας ευχαριστώ!

Voucher 2015- 03/2015

Άξιζε τον κόπο... Περάσαμε ωραία με ομάδα καταπληκτική. Κάνω την πρακτική που μου ταιριάζει. Ελπίζω να συνεχίσω. 

Voucher 2014- 02/2015

Φοβερό περιβάλλον, καθηγητές και πάνω από όλα τέλειο τμήμα. Είμαι τυχερή που βρέθηκα εδώ.

Voucher 2014- 02/2015

Σας ευχαριστώ πολύ για την ωφελούμενη που μας υποδείξατε. Η συνεργασία μας είναι άριστη και προτίθεμαι να την προσλάβω μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης. 

Voucher 2014- 03/2015

 

Στην πρακτική που μου προτάθηκε έχω άμεση επαφή με το αντικείμενο του ενδιαφέροντος μου.

Voucher 2014- 03/2015

Ο φορέας παρουσιάζει σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της ενημέρωσης και επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού.

ΕΚΕΠΙΣ: Έκθεση Αξιολόγησης, Οκτώβριος 2010 


Η παρακολούθηση του προγράμματος ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Οι εκπαιδευτές ήταν έμπειροι και ευχάριστοι και το μάθημα ήταν οργανωμένο με τέτοιο τρόπο που μάθαινες καινούργια πράγματα με τρόπο εύκολο και φυσικό. Η εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό του ΜΕΤΡΟΝ ήταν άψογη. Και το πιο κρίσιμο: πληρωθήκαμε το εκπαιδευτικό επίδομα σε λιγότερο από ένα μήνα αφότου τελειώσαμε.

Συντήρηση Δομικών Έργων- 10/2010 

Η συνέπεια του ΜΕΤΡΟΝ και του προσωπικού του με εντυπωσίασαν.  Το «μαθαίνουμε, περνάμε καλά, πληρωνόμαστε στην ώρα μας, βρίσκουμε δουλειά» που συζητήσαμε στην αρχή του προγράμματος, νόμιζα ότι είναι ένα «διαφημιστικό» σχήμα λόγου. Ήταν όμως ακριβώς αυτό που έγινε. Συγχαρητήρια! 

Τεχνίτες Οικολογικής Δόμησης- 02/2012 

Είμαστε τυχεροί. Είχαμε τον κατάλληλο τόπο, τον κατάλληλο χρόνο, τους κατάλληλους ανθρώπους

Ελληνομάθεια- 11/2009

Το μάθημα ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρον. Το κλίμα ευχάριστο και ο τρόπος διδασκαλίας πετυχημένος

Ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος-10/2011

Θετική επίδραση είχε η οργάνωση του προγράμματος

Ελληνομάθεια- 11/2009 

Μου άρεσε που το μάθημα δεν ήταν απρόσωπο. Συμμετείχαμε ενεργά σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. Ο τρόπος διδασκαλίας ήταν άμεσος και με έκανε να συμμετέχω ενεργά

Βιωματική Εκπαίδευση- 11/2011

Η αλήθεια είναι ότι έμεινα τόσο πολύ ευχαριστημένη από το σεμινάριο ώστε δεν έχω να καταγράψω καμία αλλαγή που θα ήθελα

Βιωματική Εκπαίδευση- 11/2011

Ήταν ΤΕΛΕΙΟ

Βιωματική Εκπαίδευση- 11/2011

Πολύ καλό κλίμα και φροντίδα από το προσωπικό της Γραμματείας

Αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και αναπτύσσομαι- 11/2011

Τα σεμινάρια στα οποία συμμετέχω μου αρέσουν πολύ γιατί κάθε μέρα μαθαίνω πράγματα που με βοηθούν να βελτιώνω τον τρόπο και την ποιότητα ζωής μου. Μέσα από τον τρόπο διδασκαλίας του εκπαιδευτή μου κατανοώ απόλυτα το μάθημα και η ώρα μου περνάει πολύ ευχάριστα

Συντήρηση Δομικών Έργων- 10/2010

Πολύ θετική επίδραση είχε η μορφή διδασκαλίας και η θέληση όλων να προσφέρουν στην ομάδα

Ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος-10/2011 

Όλα καλά. Περάσαμε πολύ όμορφα. Έκανα πολλούς φίλους

Συντήρηση Δομικών Έργων- 10/2010 

Τα μαθήματα για τις τεχνικές εύρεσης εργασίας με βοήθησαν απίστευτα στην προσπάθειά μου να βρω δουλειά μετά το πρόγραμμα. Ήδη, τώρα ένα μήνα μετά από το πρόγραμμα έχω προσληφθεί και εργάζομαι. Σας ευχαριστώ! Τώρα σας ακολουθώ στο twitter!

Επικοινωνιακή ικανότητα και διαπραγμάτευση- 11/2012

Πρέπει να ομολογήσω ότι στην αρχή επέλεξα το ΚΕΚ ΜΕΤΡΟΝ για την ευκολία της πρόσβασης που εξασφαλίζει η θέση του στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στους σταθμούς του Μετρό στο Μοναστηράκι και του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Όμως αποδείχτηκε ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων ήταν  μια αξέχαστη εμπειρία. Οι εκπαιδευτές και τα μαθήματα ήταν άψογα, ή εξυπηρέτηση και η βοήθεια από την γραμματεία καταπληκτική. Το πάρτι της Παρασκευής ήταν μια εξαιρετική ιδέα που μας έδεσε όλους στο τμήμα μου και μας έκανε μια ομάδα. Η σελίδα στο facebook σας είναι ένας εύκολος τρόπος να συνεχίσουμε τις επαφές με τους συμμαθητές μας. 

Τεχνίτες Οικολογικής Δόμησης- 02/2012 

Η οργάνωση, η αντιμετώπιση μας ήταν πολύ καλή

Ελληνομάθεια- 11/2009 

Το μάθημα για την επιχειρηματικότητα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξανασκεφτώ πολλά ζητήματα της προηγούμενης επιχειρηματικής μου προσπάθειας και να ψάξω περισσότερο και με μια νέα ματιά πάνω στο τι πήγε στραβά.  Νομίζω ότι την πιο στέρεα γνώση την αποκτάει κανένας μέσα από τα λάθη του. Η βοήθειά σας πάνω σε αυτό ήταν πολύτιμη.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρηματικές Στρατηγικές- 06/2008