Οργάνωση και Υποδομή

Εύκολη πρόσβαση- άρτια υποδομή- άψογη εξυπηρέτηση

 

Οργάνωση

Το ΜΕΤΡΟΝ προσφέρει δύο κατηγοριών υπηρεσίες: υπηρεσίες κατάρτισης και υπηρεσίες προώθησης στην απασχόληση, ενώ βασική στρατηγική επιλογή του είναι να ξεχωρίζει λειτουργώντας με βάση τις αρχές και την φιλοσοφία του και προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας υπηρεσίες. 

Η οργάνωση του σχεδιάστηκε ώστε να υπηρετεί αποτελεσματικά και με συνέπεια την στρατηγική του. Έτσι, η οργανωτική δομή του περιλαμβάνει έξι διακριτούς επιχειρησιακούς και υποστηρικτικούς τομείς: α. Κατάρτισης, β. Προώθησης στην απασχόληση, γ. Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, δ. Επικοινωνίας, ε. Πληροφορικής και στ. Γραμματειακής και Διοικητικής Υποστήριξης.

Η ευθύνη του κάθε τομέα έχει ανατεθεί σε συγκεκριμένο στέλεχος, ενώ η λειτουργία γίνεται σύμφωνα με καθορισμένες πολιτικές και διαδικασίες βασισμένες σε ένα σύστημα ποιότητας. 

Τα Στελέχη μας

Τα βασικά στελέχη του ΜΕΤΡΟΝ με τις αρμοδιότητες τους και Σύντομο Βιογραφικό τους Σημείωμα φαίνονται παρακάτω:

Γιάννης Λαμπαδιάρης, CEO

Ο Γιάννης Λαμπαδιάρης είναι συν-ιδρυτής (1995) και, από το 2009 μέχρι σήμερα, CEO και υπεύθυνος επιχειρησιακής ανάπτυξης του ΜΕΤΡΟΝ.

Προηγούμενα, ήταν ιδρυτής, Πρόεδρος και CEO του Ομίλου NCE για μία εικοσαετία (1989-2009) και  ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής στο διεθνές Β2Β εμπόριο μετάλλων, Η/Μ εξοπλισμού και turn-key βιομηχανικών εγκαταστάσεων και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα μεταφοράς τεχνολογίας στις βιομηχανίες κατασκευών, ενέργειας και επεξεργασίας μετάλλων, συμμετέχοντας στην υλοποίηση πλήθους σημαντικών έργων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.  Διατέλεσε ( 1987 – 1989) Εμπορικός Διευθυντής της Eximco  (commodities trading), ενώ από το 1983 μέχρι το 1987 δραστηριοποιήθηκε σαν Μηχανικός στην μελέτη και την κατασκευή τεχνικών έργων στην Ελλάδα και την Μ. Ανατολή.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου ΚΕΚ (ΠΑΣΥΚΕΚ), μέλος του ΔΣ του (2002-2014) και εκπρόσωπός του στην Επιτροπή Παρακολούθησης του ΕΠΑΝΑΔ.  Συμμετέχει ενεργά σε επαγγελματικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και τοπικές κινήσεις και πρωτοβουλίες και πήρε δραστήρια μέρος στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης. Είναι μέλος του ΤΕΕ, της ΕΕΔΕ, του ΕΙΜ, του ΕΙΜΑΔ και  πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Γεννήθηκε στη Μακρακώμη Φθιώτιδας το 1956. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ με  μεταπτυχιακές σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων (AMP, Wharton School, University of Pennsylvania, USA) και εξειδίκευση σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας (MSc Technology Transfer Management, Middlesex University, UK), ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα επιμόρφωσης ανώτατων στελεχών στην Σχολή Δημόσιας Διοίκησης J.F. Kennedy, Harvard University, USA.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και μέτρια Γερμανικά.

Στέλλα Παπαδημητρίου, Διευθύντρια, HR Management 

Η Στέλλα Παπαδημητρίου είναι συν-ιδρύτρια(1995) του ΜΕΤΡΟΝ και υπεύθυνη για τις υπηρεσίες υποστήριξης και προώθησης στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα, καθώς και για την διαχείριση της υπηρεσίας jobs4me.

Διατέλεσε ανώτερο στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Εθνικής Τράπεζας. Προηγούμενα ήταν από τη σύσταση της περιφέρειας Αττικής (1987-1995),  υπεύθυνη διοργάνωσης του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αττικής στην περιφέρεια Αττικής - Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Συντονίστρια του Π.Ε.Π. (Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος) Αττικής  & μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Παρακολούθησης του Π.Ε.Π. Αττικής . Μέλος της επιτροπής  παραλαβής μελετών του Ε.Κ.Τ. & και της  επιτροπής για την προετοιμασία αξιολόγησης των αιτήσεων των προγραμμάτων Ε.Κ.Τ.  1993. Υπεύθυνη παρακολούθησης του υποέργου Ε.Κ.Τ. 90-93. Δραστηριοποιήθηκε από το 1983 σαν ιδιώτης Αρχιτέκτων Μηχανικός και τεχνικός σύμβουλος  της  Επιχείρησης Πολεοδομικής Ανασυγκρότησης (Ε.Π.Α.) του Ν. 1337/83 στο Υπουργείο Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και υπεύθυνη παρακολούθησης – επίβλεψης του Ν. 1337 στις περιοχές Ανατολικής Αττικής και Υπολοίπου Αττικής & παρακολούθησης των μελετών παραθεριστικής κατοικίας. Μέλος της επιτροπής ανάδειξης  και ανάπλασης των αρχαιολογικών χώρων (ΤΑΠΑ) του ΥΠ.ΠΟ.

Είναι μέλος του ΤΕΕ και του Σ.Α.Δ.Α.Σ.

Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός με σπουδές στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας και του Πολυτεχνείου του Μιλάνου.

Μιλάει άριστα Ιταλικά και μέτρια Αγγλικά. 

Άννα Βιρβιδάκη, Operations Manager

Η Άννα Βιρβιδάκη εργάζεται στο ΜΕΤΡΟΝ από το 2009 και είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης, τον σχεδιασμό νέων έργων, καθώς και την διεύθυνση και την ανάπτυξη του δικτύου των παραρτημάτων του ΜΕΤΡΟΝ.

Προηγούμενα είχε εργαστεί στην Τράπεζα Πειραιώς στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εργάστηκε επίσης στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στο International Baccalaureate Programme για την επίβλεψη και υποστήριξη των μαθητών στη συμπλήρωση αιτήσεων σε πανεπιστήμια του εξωτερικού καθώς και στη δόμηση και αξιολόγηση ερωτηματολογίων για τον Ακαδημαϊκό προσανατολισμό των μαθητών. Το 2013 δίδαξε στα πλαίσια της πράξης «Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» - Α’ Φάση (Πιλοτική) της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Είναι μέλος του CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) καθώς και μέλος του BPS (British Psychological Society) από το 2005. Επίσης, από το 2012 είναι μέλος του Διεθνές Συμβουλίου Χορού (International Dance Council CID) της UNESCO. Έχει ασχοληθεί με τον προσκοπισμό ως βαθμοφόρος και στη συνέχεια ως Αρχηγός Αγέλης Λυκοπούλων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου και έχει βραβευτεί με έπαινο για την εθελοντική της προσφορά στο σεισμό της Αθήνας του 1999. Έχει διατελέσει ως Υπαρχηγός Κατασκήνωσης στα πλαίσια της ένταξης των τσιγγάνων στην ελληνική κοινωνία.

Είναι πτυχιούχος BSc in Business Administration – Management and Organizational Behavior του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθήνας (Deree College) με μεταπτυχιακές σπουδές MSc in Human Resource Management and Business από το Aston Business School, UK (2005). Τον Νοέμβριο του 2005 απέκτησε το πτυχίο για την εφαρμογή ψυχομετρικών τεστ (Level A) και το 2008 την πιστοποίηση Ασφαλιστικού Συμβούλου. Έχει παρακολουθήσει ολοήμερα εργαστήρια του Chartered Institute of Personnel and Development, για την ανάπτυξη διαφόρων ικανοτήτων: Παρουσιάσεων, συνεντεύξεων, διαπραγμάτευσης και πολιτισμικής επικοινωνίας.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και μέτρια Γερμανικά και Ιταλικά.

Αγγελική Μπράγια, Προϊσταμένη Γραμματείας

Εργάζεται στο ΜΕΤΡΟΝ από το 2007 και είναι υπεύθυνη για την γραμματειακή και την διοικητική υποστήριξη της λειτουργίας του, καθώς και για την λειτουργία της υποδομής και των εγκαταστάσεών του.

Το 2007 εργάστηκε στην εταιρεία τεχνολογίας- επικοινωνίας Γερμανός  ως υπεύθυνη του υποκαταστήματος στην Ελευσίνα για θέματα κινητής τηλεφωνίας και internet. Tο 2006 εργάστηκε στην Τράπεζα Citibank, ως citiphone agent εξυπηρετώντας τηλεφωνικά τραπεζικές συναλλαγές πελατών και προωθώντας νέα τραπεζικά προϊόντα. Το 2004 εργάστηκε για 2  χρόνια στην διαφημιστική εταιρεία Interactive Trust, αρχικά προωθώντας τραπεζικά προϊόντα της Citibank και στη συνέχεια ως υπεύθυνη γραμματείας και εξυπηρέτησης πελατών.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια. Ενδεικτικά, το 2010 παρακολούθησε  το πιστοποιημένο σεμινάριο «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για Γραμματείς Διευθύνσεως» από την ΕΕΔΕ. Το 2011 παρακολούθησε το workshop “Social Media” από την ΕΕΔΕ, το 2007 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πωλήσεων από την εταιρεία Γερμανός, το 2006 το introduction course της τράπεζας Citibank και το 2004 το πρώτο συνέδριο φοιτητών με τίτλο «Tα Ανθρώπινα Δικαιώματα στα Βαλκάνια και ο Ρόλος   της Ευρωπαϊκής   Ένωσης» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και φοιτά στη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Η/Υ.

Βάσω Κακαλή, Προϊσταμένη Παραρτήματος Αλεξανδρούπολης

Η Βασιλική Κακαλή εργάζεται στο ΜΕΤΡΟΝ από το 2012 και είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και την λειτουργία του παραρτήματος Αλεξανδρούπολης.

Εργάστηκε σε τοπογραφική εταιρία για την επεξεργασία του κτηματολογίου  (2003) και σε αρχιτεκτονικό γραφείο ως σχεδιάστρια τεχνικών έργων (2001-2003).

Συμμετέχει σε περιβαλλοντικές, κοινωνικές και αθλητικές  δράσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο με ειδικότητα Σχεδιάστρια Τεχνικών  Έργων  με χρήση Η/Υ στο τομέα Κατασκευών και φοιτά στο  τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας με θέμα  Γενική Οικονομική Εκπαίδευση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Μιλάει μέτρια Αγγλικά.

Μαρία Δένδια, Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Εργάζεται στο ΜΕΤΡΟΝ από 2014. Είναι υπεύθυνη επικοινωνίας του ΜΕΤΡΟΝ και υπεύθυνη για την διαχείριση της παρουσίας του στο Internet (ιστοσελίδες, social media, digital marketing).

Έχει εργαστεί στο γραφείου τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στην διοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων σε όλη την Ελλάδα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, εργάστηκε ως υπεύθυνη θέσεων σχολιασμού και μεικτής ζώνης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από το 2011 ασχολείται με τη διαχείριση social media, το digital marketing και τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου ιστοσελίδων.

Έχει εργαστεί εθελοντικά για το WWF και τους Special Olympics, ενώ είναι μέλος της οργανωτικής ομάδας του TEDx Kalamata.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές της σπουδές ΜΑ Transnational Communications and the Global Media από το Goldsmiths College, University of London (2007). Είναι επίσης κάτοχος πιστοποιητικού εξειδίκευσης Human Resources Development από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μιλά άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. 

Βασίλης Πρόσιος, Υπεύθυνος Πληροφορικής

Εργάζεται στο ΜΕΤΡΟΝ από το 2014 και είναι υπεύθυνος για την οργάνωση, την λειτουργία και την ανάπτυξη των συστημάτων πληροφορικής.

Έχει εργαστεί στο τεχνικό γραφείο Βάνα Νικολουζάκη & Συνεργάτες στα Χανιά, ως Τοπογράφος  Μηχανικός. Εργάστηκε επίσης στην εταιρεία Ώθηση Α.Ε. ως υπάλληλος προώθησης πακέτων τηλεπικοινωνίας. Πριν από αυτό ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στην Τεχνική Υπηρεσία της ΕΤΕ (2010-2011) σε θέματα ακίνητης περιουσίας. 

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τοπογραφίας της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθήνας και προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας  στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Το 2011 παρακολούθησε σεμινάριο «Τεχνικών Αξιολογήσεων» στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το οποίο οργανώθηκε από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Προσωπικού. 

Μιλάει άριστα Αγγλικά.

 

Επιπλέον, το ΜΕΤΡΟΝ συνεργάζεται με ένα πολύ μεγάλο αριθμό από κορυφαίους στο χώρο τους πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Όλοι είναι απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ, με σημαντική επαγγελματική και διδακτική εμπειρία, ενώ περισσότεροι από το 60% έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (MSc, MBA, PhD). Επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια που αφορούν την διδακτική τους εμπειρία και ικανότητα, την επιστημονική τους αριστεία, καθώς και την επαγγελματική του εμπειρία και αποτελούν, μαζί με τα στελέχη που σχεδιάζουν τα προγράμματα, το σημαντικότερο συντελεστή στην επίτευξη του υψηλής ποιότητας αποτελέσματος που επιτυγχάνει το ΜΕΤΡΟΝ.  

Υποδομή

Το ΜΕΤΡΟΝ λειτουργεί σε σύγχρονη, πλήρως εξοπλισμένη Δομή στην Αθήνα.

Αθήνα

Οι εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας, στου Ψυρρή, με ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση από όλο το Λεκανοπέδιο. Εξυπηρετούνται από το Μετρό (Σταθμός Μοναστηράκι), τον Ηλεκτρικό (Σταθμοί Μοναστηράκι και Θησείο), αστικές λεωφορειακές γραμμές από το Θησείο και το Μοναστηράκι καθώς και την γραμμή ΚΤΕΛ Ελευσίνας.

Καλύπτουν ένα τετραώροφο κτήριο περίπου 500 τμ. με τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας και πληροφορικής, χώρο ΣΥΥ, χώρους διαλειμμάτων, γραφείων και βοηθητικούς χώρους.

Αυλητών 9, Ψυρρή
105 54 Αθήνα
Τηλ: 210 3312906
Fax: 210 3312907
e-mail: